_A930967-Kevin-Gjevik-NM-Cupen-Tiller-2024

Unge stjerner lyser på scenen

Debutanter fra akademiet (Foto: Obelix Barbala).

Annonse:

Det er med stolthet vi presenterer de unge akademispillern som har tatt steget fra akademiet til dubut i en obligatorisk A-lagskamp, under første runde av NM Cupen mot Tiller på onsdag. 

Det gjøres en solid og god innsats blant spillere og støtteapparat på akademiet, det gir resultater i form av debutanter for A-laget.

Det ble ikke mange minuttene, men debut ble det; Vi gratulerer Kevin Gjevik (på bildet), Brage Aune, Niklas Hegle og Jørgen Bøhle (Jørgen er på B-lista, og en del av a-laget, men fikk sin offisielle debut i på onsdag). I tillegg var Felix Brattbakk ubenyttet reserve.

Med en imponerende innsats og dedikasjon har disse unge spillere vist at de er klare for å ta på seg den utfordrende oppgaven det er å spille på det høyeste nivået. Deres utvikling og lidenskap for treningsarbeidet har ikke gått ubemerket hen, nå har de endelig fått sjansen.

Vi ser frem til å følge deres utvikling videre og er sikre på at de vil fortsette å imponere både på og utenfor banen. Disse debutantene er beviset på at hardt arbeid kan ta deg langt, og vi er stolte av å ha dem som en del i klubben vår.

Vi ser frem til nye muligheter for denne gjengen, og flere akademispillere til å hospitere, trene og spille med klubbens høyest rangerte lag.

Annonse fra Obos-ligaen: