Utklasset Levanger i lokaloppgjøret

Ranheim med full kontroll da Levanger ble kjørt over.

Som vanlig hadde oppgjøret tatt stor spalteplass i lokalavisene i forkant. Ranheim mot Levanger. Lokaloppgjør med vennlig hat.

Ranheim gikk ut i hundre og viste hvorfor de fremdeles er nest best i Trøndelag. Syv minutter var spilt da venstreving Kim Riksvold kjørte karusell på venstresiden og dro seg inn mot mål. Fra skrått hold plasserte han ballen i lengste hjørne og pangåpning på kampen.

Hjemmelaget fortsatte å trille ball, og bortelaget fikk ikke låne kula i de store periodene. 21 minutter var spilt da Øyvind Storflor svingte inn et hjørnespark på foten til kaptein Eggen Rismark som nærmest liggende smalt inn ballen i nettaket på hel volley.

Fem minutter senere var det igjen passivt forsvarsspill fra Levangers side. Løkberg kom fri på høyresiden og pisket ballen inn foran mål. Der bykset Levangers keeper frem og la ballen i føttene på Riksvold som enkelt kunne sette inn sitt andre for dagen.

Med 3-0 til pause var det meste gjort.

En rolig start på andre omgang, hvor Levanger fikk holde på ball mest - uten å skape målsjanser. Etter en drøy time spilt var igjen Storflor frempå fra sin høyre side. Et presist innlegg mot bakre stolpe og Kim Riksvold. Tomålscoreren header verdalingen ballen inn foran mål, hvor Lillebo stod helt alene og headet ballen i mål.

Et kvarter før slutt var Levanger på en sjelden visitt foran Barli. Voll stusset gjennom Aas som ikke fikk avsluttet, men sendte heller ballen videre til Tadesse. Sistnevnte fikk avsluttet, men ble taklet i skuddøyeblikket og dommer pekte på straffemerket. Fra krittmerket var kaptein Tønne sikker og reduserte for Levanger.

Men Ranheim var ikke ferdigscoret for kvelden. Rett fra avspark etter reduseringen ble til slutt Lillebo spilt fri og banket ballen bak Faye Lund.

Ranheim ville ha mer og sendte mange spillere fremover i banen. Publikum likte selvfølgelig det de så i regnværet og viste sin støtte til trønderlaget med stående applaus ti minutter før slutt. Eggen Rismark var svært nær sitt andre mål for dagen da han banket ballen i tverrligger og ned på streken fem minutter før slutt. Et fantastisk skudd som hadde fortjent å krype den nødvendige centimeteren over streken.

Og på overtid kompletterte Mats Lillebo sitt hattrick og ydmykelsen for bortelagets del. Simen Sandmæl vant ballen fra LFK-kapteinen og sendte Mats Lillebo fri på åpent mål. 6-1. 6-1. 6-1.