Vålerenga tok seieren

Ranheim - Vålerenga 1-3 (1-0) (arkivbilde)

Nesten full stadion og Vålerenga på besøk, ga ei perfekt ramme for at det skulle bli en god kamp i fjæra denne lørdagen.

De ti første minuttene av kampen gikk bortelaget ut i hundre og jaktet ledermålet, og da det var spilt nøyaktig ti minutter var de nære scoring, men Røsten fikk blokkert skuddet som var på vei mot åpent mål.

Bare to minutter senere kom Ranheim fire mot tre på en overgang, Hou og Tørset Johnsen kombinerte godt inne i boksen, men skuddet frHou gikk over mål.

Ranheim kom mer med i banespillet og da det var spilt halve omgangen tok Tørset Johnsen med seg ballen på et raid fra midtbanen til sekstenmeteren, avslutningen tok bortelagets keeper seg av.  Da det var spilt en halvtime kom Vålerenga på en overgang og kom to mot en, skuddet gikk rett på Vidtun Nilsen.

Bare minuttet før ordinær tid før pause fikk Tanheim frispark fra 25 meter. Det så ut som Tromsdal skulle skyte, men i stedet spilte han til Ciljan som fikk lagt inn til Hou som satte ballen i krysset. Det vil si at Ranheim kunne gå til pause med ledelse.

Da andreomgangen startet gikk det ikke mer enn et minutt før Vålerenga kom til en stor sjanse, men skuddet fra syv meter gikk over.

Da det var spilt ti minutter av omgangen kom Mogensen til en stor sjanse, men avslutningen gikk centimetere utenfor målet til Vålerenga.

kampen svingte veldig i starten av andre omgang, og da det var spilt et kvarter kom Vålerenga til en kjempesjanse, men en god redning av Vidtun Nilsen hindret baklengs.

Ranheim fortsatte å spille god fotball, og da det var spilt halve andreomgang kombinerte Mogensen med Hou som kom på et sugende løp, men skuddet fra 16 meter tok keeper.

I angrepet etter fikk Vålerenga reduseringen de hadde jaktet på hele omgangen, og det sto 1-1 etter 66 minutter. Bare fem minutter senere gikk Vålerenga opp til 1-2.

Ranheim fortsatte å spille sitt spill, og Mogensen var nære utligning etter et innlegg fra Gaustad.

Og fem minutter før slutt scoret vålerenga sitt tredje for omgangen.

På overtid kom Holden til en god skuddmulighet fra 16 meter, men forsøket tok keeper.

Laget: Vidtun Nilsen, Amble Haugen, Røsten ( Holden 81 min), Slørdahl, Tønne, Skjelbred ( Emilsen 64 min), Tromsdal, Hou, Mogensen, Torsø Johnsen (Gaustad 72 min), Wenaas( Bye 72 min)