Valla forlenger med Ranheim

Nå profesjonaliseres Eirik hverdag i tråd med klubbens utviklingsprosess.

Annonse:

Ranheim signerte i dag forlengelse av kontrakten med Eirik Valla Dønnem i ytterligere to år. Nå blir han å se i Ranheimsdrakten frem til ut 2021.

- Dette er noe jeg har lyst til å være med videre. Det er et veldig spennende prosjekt, trives veldig godt med trenere, støtteapparat og klubben i sin helhet. Det er ingen annen plass jeg har lyst til å være akkurat nå, sier Valla om forlengelsen.

Klar for kamp søndag? Kjøp billett her

I år har han startet samtlige kamper i Eliteserien for Ranheim. - Det er en stor overgang fra 90 tilskuere til over 20.000 på Lerkendal, men jeg følger jeg har tatt den på strak arm og det har bidratt til at jeg har utviklet meg selv som spiller, innrømmer Valla.

(Se hele intervjuet nederst i saken)

Sjefen for spillergruppa, trener Svein Maalen er også fornøyd med å ha med seg spilleren videre.

- Eirik har vært det ultimate eksempelet på det å spille på nivå tre og fire i norsk fotball, men likevel ta steget og spille fast i Eliteserien. Dette er noe vi og Eirik vil bygge videre, nå sørger vi for at han får en mer profesjonell hverdag som toppfotballspiller. Dette skjer i tråd med utviklingen som skjer i klubben nå.

Spilleren har utviklet seg godt i rollen over år, nå skal Valla bli en enda bedre midtbanespiller mener Maalen.

- Valla er en typisk sentral midtbanespiller i vår spillestil. Dette er rolle han har utviklet over tid gjennom å spille i samme rolle over flere år. Nå forventer vi Valla tar utfordringen og utvikler seg til å bli en enda bedre midtbanestrateg i årene som kommer, avslutter Maalen om forlengelsen med Eirik.


Annonse fra Obos-ligaen: