Vant etter sterk opphenting

KFUM - Ranheim 1-2 (foto: Jørn Engberg)

Førsteomgangen mellom lagene var preget av stillingskrig og lite målsjanser. De første 25.minuttene hadde Ranheim full kontroll i presset sitt, og vant ofte ballen høyt i banen.

KFUM kom mer med i kampen, og klarte å angripe mer i andre halvdel av omgangen. De skulle også score omgangens første mål på sin første og eneste målsjanse i omgangen. Også Ranheim hadde en stor sjanse før hvilen.

Når lagene kom ut fra pause, skulle det ikke gå mer enn fem minutter før Marcus Mehnert kom alene med keeper, men ballen gikk på utsiden av stolpen.

Og etter 68.minutter skulle utligningen sitte for Ranheim. Det var Vegard Erlien som scoret etter en retur fra keeper. Absolutt fortjent i forhold til kampbildet og sjanser.

Fire minutter senere fikk Ranheim frispark etter en tackling av Mehnert. Helt ute på siden 30 meter fra mål. Erik Tønne gjorde seg klar for å slå inn et innlegg i boksen. I stedet gikk ballen rett i mål. og 1-2 etter 73.min.

1-2 ble også sluttresultatet. KFUM forsøkte en sluttspurt i jakten på utligning, men Ranheim holdt stand. Dermed blir tre poeng med hjem til Ranheimsfjæra.

Laget: Nicklas Frenderup, Sivert Solli( Magnus Høiseth 80.min) , Sondre Langås, Christian Eggen Rismark, Erik Tønne, Mads Reginiussen, Jacob Tromsdal, Ruben Alte, Simon Marklund, Vegard Erlien, Marcus Mehnert