Veien til semifinalen

Onsdag kveld er det avgjort hvem av Ranheim og Viking som spiller cupfinale på Ullevaal 8.desember

Mot fullsatte tribuner på SR-bank Arena i Stavanger. Det blir stor steming under semifinalen mot Viking i Stavanger onsdag kveld. Kapasiteten er 15.900. Vi gleder oss til folkefesten.

På Ranheim blir det arrangert semifinalecupshow med "Diesel" Dahl og Jesse på Folkets Hus. Her er det også utsolgt, dermed blir det også god stemning på Ranheim!

Vikings vei til semifinalen

Viking spiller onsdag sin 27.semifinale. Veien til semifinalen har vært slik: I første runde vant Viking 3-1 over Frøyland. Deretter fikk Hinna ærend av å ta i mot Rogalands stolthet, det endte med 4-1 seier for Viking.

I tredje runde ble det hete lokaloppgjøret Sandnes Ulf - Viking spilt. Der var det tett og jevnt frem til 2.omgang. Viking vant 2-1. Deretter fikk Stabæk skikkelig juling, laget måtte reise hjem med 5-2 tap i sekken. I kvartfinalen reiste Viking til Aafk, der var det jevnere enn noen gang. Det hele ble avgjort etter ekstraomganger.

Ranheims vei til semifinalen

Veien til semifinalen er lang, men nå er vi her. Ranheim startet første runde på Kolstad der vertene fra "kvitbyen" tok ledelsen tidlig i første omgang. Ranheim svarte raskt, og Kolstad kom aldri tilbake igjen. 3-1 seier. I runde 2 møtte vi Nardo, en solid 3-0 seier. Og i tredje runde kjempet vi oss til en solid 3-0 seier mot Skeid på Intility Arena.

Samtidig som flyet var i lufta på vei tilbake fra Oslo fikk laget beskjed Brann ble neste motstander på hjemmebane. Løkberg og Eggen Rismark fikk det tøft i den røde drakta og måtte reise til Bergen med cupexit og 4-0 tap i bagasjen. Fram Larvik ble neste motstander på hjemmebane der vi vant 3-0.

Det blir uhyre spennede i Stavanger når Kristoffer Løkberg får sin femte(!) mulighet å spille kamp mot oss i år. Kampen ser du på NRK 2 kl.18.00. For de alle med et Ranheimshjerte på Vestlandet gleder vi oss til å se deg på stadion.