- Veldig fornøyd med guttene

Trener Kåre Ingebrigtsen er en glad mann etter 3-2 seier mot Levanger

Ranheim - Levanger 3-2 (2-1)

To kamper på under ett døgn, hvor enkelte spillere deltok begge dager. Etter lørdagens treningskamp var Ingebrigtsen fornøyd med prestasjonene i de to kampene. Seieren over Levanger kom etter et flott angrep på overtid da Mads Reginiussen satte inn 3-2.

Det tok 39 minutter før Ruben Alte satte inn sitt fjerde mål i årets treningskamper. Levanger utlignet med et godt skudd tre minutter senere. Ranheim ville ikke gå til pause på 1-1, så på overtid i førsteomgang scoret Erik Tønne sitt første for året, på et frispark i verdensklasse.

Søndag 5. mars blir det cupfest når Bodø/Glimt kommer til EXTRA Arena. Kjøp billett her!

Levangers andre scoring kom i det 80.minutt. Først leverte Frenderup en god redning, men en LFK-spiller var først på returen og satte inn utligningen.