Velkommen 17.juni kl 19-21 på Flipper

Du inviteres til ekstraordinært årsmøte og kreativ tankesmie.

Annonse:

Ranheim Toppfotball inviterer alle våre medlemmer til ekstraordinært årsmøte og kreativ tankesmie, onsdag 17.juni kl.19.00 – 21.00 på Flipper.

Påmelding må skje i forkant. Det gjør du her.

Med corona-krisen som tok Norge for fullt fra 12.mars, og den uoversiktlige situasjonen som inntraff da, ønsker vi å involvere våre medlemmer i gjennomgang av hvordan vi har jobbet i denne perioden, hvilke justeringer som er gjort på budsjett siden ordinært årsmøte og hvilket handlingsrom styret kan gis mtp avvik fra ordinært budsjett som evt måtte oppstå i løpet av året.

Vi håper samtlige 50 tilgjengelige plasser blir fylt opp av engasjerte medlemmer og støttespillere. Etter den formelle delen går vi over i en kreativ fase der vi vil involvere alle gode krefter i hvordan vi kan maksimere 1-2 inntektsbringende aktiviteter i løpet av året. Du må altså ikke være medlem for å delta, men under behandling av revidert budsjett vil kun medlemmer ha stemmerett.

Vårt klare mål er at klubben Ranheim skal komme styrket ut av 2020 og Corona-krisen, i en bedre posisjon for de neste årene enn noen gang tidligere. Involvering av medlemmer og støttespillere gjennom et ekstraordinært årsmøte etter en meget spesiell periode, med tilhørende kreativ tankesmie, er et av virkemidlene for å styrke farten i arbeidet med Ranheim 2023 (klubbens strategiplan).

Saksdokument inkludert innkomne forslag vil være tilgjengelig på våre hjemmesider senest mandag den 15.juni. 
Forslag til saker må være oss i hende innen onsdag 10.juni. Forslag sendes til [email protected] ; merk emnefeltet "forslag til ekstraordinært årsmøte 2020"

Annonse fra Obos-ligaen: