Velkommen, Andreas Helmersen!

Vi kan annonsere at ny spiss er klar.

Den 19 år gamle og 190 cm høye Andreas Helmersen er klar for Ranheim. Han kommer på lån fra Rosenborg og skal nå spille for Ranheim i 2018. Andreas Helmersen kommer opprinnelig fra Freidig, men har nå flere sesonger bak seg i Rosenborg. I 2015 var han med og sikret trippel gull (G16, G19 og Senior) i NM sammen med Ranheim-spiller Sivert Solli.

Annonse:

Helmersen debuterte i Eliteserien i fjor for Rosenborg mot Aalesund, da han kom som innbytter. Andreas Helmersen har de siste sesongene hatt utfordringer med skader, men vi håper nå at 2018 skal bli året Andreas tar nye steg og at Ranheim blir en arena for videre utvikling. 

- Dette er en perfekt avtale. Nå får jeg muligheten til en kamphverdag som er naturlig i utviklingen min. I tillegg er klubben i Trondheim, sier Andreas Helmersen om utlånsavtalen med Ranheim.

Svein Maalen har tidligere uttalt at Ranheim jaktet på en spiss i dette overgangsvinduet, og nå er spissen endelig på plass. Helmersen har et navn i trøndersk fotball, og har lenge blitt ansett som et supertalent. Nå skal Ranheim være med å hjelpe Helmersen å få ut sitt potensial. 

- Stallen er komplett. Dette er en veldig fin signering for Ranheim, han er en fin gutt og en notorisk målscorer, forteller Sportslig Administrativ leder Ivar Sandvik  

Utlånsavtalen med Helmersen varer frem til 19.juli i første omgang. - Det gir RBK en mulighet til å evt hente Andreas tilbake dersom det er nødvendig, men intensjonen er at Andreas spiller i Ranheim hele 2018, fortsetter Sandvik. 

Vi ønsker Andreas Helmersen hjertelig velkommen til Ranheim!

Annonse fra Obos-ligaen: