Velkommen til EXTRA Arena!

Fra i dag ønsker vi deg velkommen til EXTRA Arena.

Annonse:

Frank Lidahl, Daglig leder i Ranheim, og Torbjørn Skei, Administrerende direktør i Coop Midt-Norge, er ser frem i mot et langsiktig og verdifullt partnerskap (Foto: Jens Søraa).

Fra i dag ønsker Ranheim Toppfotball deg velkommen til EXTRA Arena. Ranheim Toppfotball og Coop Midt-Norge har signert en samarbeidsavtale som blant annet gir Coop Midt-Norge rettigheten til arenanavnet. Butikkprofilen EXTRA løftes frem og navnet på arenaen blir altså nå EXTRA Arena i en avtale som strekker seg over 3 + 3 år.

- Ranheim er en spennende klubb som er i positiv utvikling. Vi vil være med og løfte frem unge trøndere som gjennom Ranheim får muligheten til å ta nye steg i toppfotballen. Vi har historisk hatt en sterkt fotfeste på Ranheim og skal være til stede i bydelen i enda sterkere grad de neste årene. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Ranheim og skape et partnerskap som engasjerer og skaper verdi for begge parter, sier Torbjørn Skei.

Frank Lidahl er naturlig nok strålende fornøyd med å kunne ønske Coop Midt-Norge velkommen på laget og vi nå kan ønske velkommen til EXTRA Arena.

- For oss er dette en perfekt match. Begge parter har et verdisett som er likt, eksempelvis står fellesskapsverdien høyt hos begge. Vi har det siste året vært i prosess. Noe som var lite sannsynlig på denne tiden i fjor ender nå med at vi lander denne avtalen.

- Vi er stolte over at en så stor aktør tror på oss og finner det verdifullt å inngå et partnerskap med oss. Avtalen sett under ett er den mest verdifulle Ranheim noen gang har inngått.

- Dette gir oss ny energi, bedre forutsetninger for å lykkes og sender også sterke signaler ut til andre potensielle samarbeidspartnere. Vi skal kjempe for å løfte lojaliteten til Coop og EXTRA både her på Ranheim og i Trøndelag forøvrig. Vi har spillere fra hele fylket, lokalsamfunnene i hele Trøndelag skal vite at det er Coop som er med og realiserer drømmen om toppfotball for unge trøndere. Det vil vi skal belønnes med økt lojalitet ovenfor butikkene deres, avslutter Lidahl.

Velkommen til EXTRA Arena i 2017 - sesongkort kjøper du her

Annonse fra Obos-ligaen: