Velkommen til Ranheim, Dennis!

Melder overgang fra Rosenborg til Ranheim.

Annonse:

Den unge Strindheimsgutten, Dennis Bakke Gaustad, er fra i dag Ranheimspiller. Tre år i Rosenborg, ett år i Trygg/Lade og barndomsklubben Strindheim. I de neste årene er han å se i blått her på Ranheim.

Se Ruben og resten av gutta fra fast plass på EXTRA Arena i 2023. Kjøp sesongkort her


I fjor fikk angrepspilleren tillit på Rosenborgs A-lag i forbindelse med cupkampen mot Verdal, der han kom inn for tidligere Ranheimspiller Ole Sæter. I både 2021 og 2022 var han fast inventar på Rosenborg 2 i PostNord- og Norsk Tipping-ligaen.

- Dette føles godt og riktig, siden Ranheim føles som en fin og bra klubb å være i! Og bonusen; er med en bra spillergruppe, sier Dennis selv om sitt nye stoppested.

Dennis har trent med oss siden nyttår, han var med til Cran Canaria og har spilt i treningskampene frem til nå. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med 18-åringen.

- Det er en ung angrepspiller vi gleder oss til se mer av i de kommende årene i den blå trøya. Han er kapabel til drible av motstandere og gå hele veien, noe som er spennende å se på for alle som sitter på stadion, sier Tarjei Smågesjø fra sportslig ledelse i klubben.

Annonse fra Obos-ligaen: