Velkommen til Ranheim, Morten

Den evigunge meriterte Vadsøgutten er klar Ranheim

Annonse:

Allerede lørdag svirret ryktene i media at Ranheim skulle signere med Morten Gamst Pedersen. Nå er han Ranheimspiller for 2023-sesongen. Selv om han har gjort denne prosessen flere gang tidligere kjenner 41-åringen likevel på spenningen.

- Jeg er alltid spent når jeg kommer til ny klubb, jeg tror det er sunt at det kribler litt i magen. Det er jo noen jeg kjenner fra før her, men nye fjes i både støtteapparat, administrasjon og spillere gjør det man kjenner litt på spenningen. 

- Klubben er jo blå og hvit, noe jeg har trivdes i før, så jeg håper det blir en like god opplevelse det her eventyret, samtidig som det er klubb som er godt kjent rundt om i landet, legger nyervervelsen til. 

Gamst Pedersen som er kjent for nest flest kamper i Blackburn, 288 kamper over 9 år er nå en del av Ranheim. 41-åringen elsker å spille fotball, og veldig glad for mulighet til å spille for Ranheim.

- Det er noe jeg elsker å holde på med, så jeg er utrolig glad for denne muligheten. Og jeg kommer til å være med i fotballmiljøet på en eller annen måte etter fotballkarrieren også, smiler "Gamsten".

De fire utlånte spillerne får best mulig kamptrening på høyeste mulig nivå, og siden man ikke bare kan hente tilbake, kunne sportslig apparat tenke utenfor boksen

- Med fire utlånte spillere, slik at de skal få best mulig kamptrening. Og skaden til Hou, gjør oss veldig sårbare. Når overgangsvinduet er stengt må tenke kreativt, Morten står uten kontrakt og kan tilføre laget massevis av erfaring, sier Tarjei Smågesjø fra sportslig ledelse.

Følg Gamsten og resten av laget fra tribunen i 2023. Sesongkort på EXTRA Arena kjøper du her.

Annonse fra Obos-ligaen: