Velkommen til Ranheim, Roar!

Roar Stokke blir en del av Ranheim.

Annonse:

Vi ønsker Roar Stokke velkommen til Ranheim. De fleste har et forhold til Roar gjennom hans mangeårige engasjement som kommentator i bla Champions League. Roar brenner også for trøndersk fotball og utvikling av trønderske fotballspillere. Mange vil nok også minnes 90-tallet da Roar var svært sentral som spillende trener, da Nardo sjokkerte fotball-Norge med opprykk til 1.divisjon og flere sesonger der de snuste på opprykk til Eliteserien. Nå kommer Roar inn som en sportslig ressurs i Ranheim som skal jobbe tett med Svein, trenerteamet og spillerne for å jakte ny utvikling for Ranheim.

Svein Maalen er strålende fornøyd med at Roar Stokke nå blir en del av Ranheim. 

- Med Roar får vi inn en mann som har et brennende engasjement for fotball og utvikling. Gjennom å styrke sporten med en slik ressurs, så ruster vi klubben til å få en enda tydeligere identitet. Dette har alltid vært styrken til klubben, og må være det også i framtiden. For meg vil Roar avlaste på en del ansvar som ikke skjer på feltet, og dermed kan jeg jobbe enda mer med at fotballaget Ranheim presterer. Trenerens tid må i størst mulig grad fokuseres på at vi fortsatt utvikler enkeltspillere og laget, slik vi i så stor grad har gjort de siste årene. At Roar nå kommer inn med lang erfaring med å ha besøkt internasjonale toppklubber, samt å ha fulgt utviklingen i spillet over tid, så kan vi også nyttiggjøre oss denne kompetansen. Her kommer det inn kompetanse, lidenskap og et godt blikk for spillet. Dette skal vi nyttiggjøre oss både trenerteam og spillere.

Frank Lidahl forteller om en lang prosess som nå har endt med at vi får inn erfaring og kompetanse som komplementerer et allerede vært kompetent team.

- Vi har en stund ønsket Roar`s erfaring og kompetanse i klubben og nå har det dukket opp en mulighet når han har mindre reisevirksomhet og tilbringer mer tid i Trondheim. Vi har brukt god tid på å avstemme hva som kan være mulig på kort og lengre sikt, det er i alle fall sikkert at det er en svært lidenskapelig og sulten Roar som har et ønske om å fylle på med seg selv på veien for at Ranheim skal bli en bedre klubb. Dette er en rolle som muliggjør at han kan kommentere kamper for Nent og bruke tid sammen oss når han er i Trondheim. Rollen vil i første omgang være en konsulentrolle sport. Svein har vært en sterk stemme for å ønske Roar inn og vi mener vi får tilført noe som skal bidra ytterligere i de forbedringsprosessene vi jobber med i 2021, sier Frank Lidahl. 

Vi ønsker Roar velkommen til Ranheim!

IMG_9570-Roar-Stokke-2021-Trening
Roar allerede i full sving på feltet fra dag én

 

Annonse fra Obos-ligaen: