Vellykket merkeprøvedag

16. mai skal være fotballens festdag. Og det har vært en fest for alle på EXTRA Arena i dag under merkeprøvedagen.

Annonse:

Selv om måneden ikke skal tilsi vinterjakke, lue og ull, var det ingenting å si på stemningen under Ranheim Fotballs egen festdag. Spillerne har vært gjennom sju ulike teknikkøvinger. Ferdighetsmerke til alle som har deltatt.

Se bilder fra dagen nederst i saken

NFFs merkeprøver dreier seg om teknikk (utførelse) og ikke valget, som jo er en sentral del av fotballferdigheten og som må trenes på i andre sammenhenger (mye småspill). Teknikkmerket finnes i fem ulike varianter; blått, rødt, bronse, sølv og gull.

Over 200 barn og ungdommer har deltatt puljevis gjennom hele dagen. Med gode smittevernstiltak og hensyntatte sentrale retningslinjer i samråd med helsemyndigheter, mattilsyn og andre instanser, har dagen gått bra.

- Flott og god stemning, veldig bra innsats og gjennomføring av alle som har deltatt på merkeprøvedagen. Nå har alle fått et synlig bevis på hva de har fått til i form av en diplom og et merke i enten blått, rødt, bronse eller sølv, sier sportslig leder for forballavdelingen Christoffer Hansen om gjennomføringen.

A-laget ved herrer og kvinner, rekrutt og juniorspillere deltok som instruktører i forbindelse med gjennomføringen

Annonse fra Obos-ligaen: