Strålende RIL-Cup 2022

Sol, stort aktivitetsnivå og høy trivselsfaktor i fjæra ved årets RILCUP.

Annonse:

For ENDELIG ble det RILCUP igjen nå i helga 3.-4. september, etter perioden med coronarestriksjoner siden 2020.

Se bildegalleri nederst i saken

Med over 150 frivillige fra våre lag 7–12 år ble det fra tidlig lørdag til sen søndag tilrettelagt for gode opplevelser for store og små. Hele idrettsanlegget ble tatt i bruk, ute og inne. Når den trønderske høstsola besto oss hele helga, ble det en sann fornøyelse å se nydelig samarbeid mellom de frivillige gi tilreisende en herlig cup å delta i. Hundrevis av kakebakere, vaffelrørelagere og kanelsnurrbakere. 

Se video fra helgas RIL-cup på Ranheim

I løpet av helga var 146 lag i aksjon, fra hele Trøndelag. Mange by- og sonelag naturligvis, men cupen hadde også besøk fra Bratsberg, Egge, Steinkjer, Sparbu, Skaun, Neset, Fosen, Remyra, Buvik, Lånke, og Lensvik!  

Samlet sett fikk cupen besøk av omlag 1200 fotballspillere, i tillegg til søsken, foreldre og besteforeldre som har gjort det til en fantastisk cuphelg med mye folk rundt alle kampene, ved kioskene, tribuner, aktivitetssonene og fellesområdene på Ranheim. Anslagsvis omkring 3000 personer innom totalt.

Cupen hadde fem kioskutsalg, alle de tre banene ble brukt til kamper, aktiviteter med skuddradar og triksekonkurranse, premieutdeling på scene, fanzone, god musikk og magisk stemning!   

RILCUP-komiteen sitter igjen med en følelse av at mange igjen fikk kjenne på idrettsopplevelsen, både på og rundt banene. Ren idrettsglede. Mestring på banen, gode opplevelser, mye latter og smil. Samspillet mellom besøkende, lagene, spillerne og de frivillige framheves som årsaken til at RILCUP-komiteen bare gleder seg til planlegging og gjennomføring av neste års RILCUP.

Sammen skaper vi gode opplevelser!

Hilsen RILCUP-komiteen.

Annonse fra Obos-ligaen: