- Vi gleder oss masse

Kåre Ingebrigtsen før morgendagens kveldskamp mot Raufoss

Annonse:

Vi tok en prat med trener Ingebrigtsen om de to ukene siden vi vant i Sogndal. og det er var fornøyd trener som gleder seg til morgendagens kveldskamp. 

Se hele videointervjuet nederst i saken

Nå har det vært landslagpause, og Ranheim har fått trent godt de to ukene med kampfri. Men med 6 gode kamper før pausen, er treneren glad for å starte opp igjen.

- Ja vi har vært inne i en bra steam nå, så var det spesielt godt å reise fra Sogndal med tre poeng, noe som er en meget god prestasjon. Før vi har tatt litt fri, og fått forberedt oss godt til morgendagens kamp mot Raufoss.

- Ja hvordan lag er det vi møter?

- Raufoss er et bra lag det, som har svingt litt i prestasjonene akkurat som oss. Men det blir garantert en tøff og hard kamp. Vi skal ha fokus på oss selv, og håper vi klarer å gjenskape de gode prestasjonen fra de siste kampene.

- Det blir litt ekstra ramme rundt morgendagens kamp, med tanke på at det er kveldskamp i flomlys?

- Ja det blir litt annen ramme når du får flomlysene på, det blir en litt annen stemning. Vi gleder oss, og spillerne gleder seg, så dette blir bra, sier Kåre

Troppen er fulltallig og alle ser frisk og rask ut, så vi går for tre poeng avslutter Kåre.

På fredag er det, Friday night fotball med levende musikk i teltet før kampen.Her kan du se hele programmet for kvelden. 

Kampen starter 19.00, få med deg fredagskvelden på EXTRA Arena med Friday Night Football fra tribuneplass, kjøp billett her.


 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: