- Vi har en god følelse

Hugo Pereira og Ranheim skal ta med seg momentum fra de siste kampene inn mot søndagens oppgjør mot FFK. Samtidig håper han på en energiboost fra tribunen.

Annonse:

Ranheims spillere og trenere var fredag tilbake på EXTRA Arena etter å ha vært i Mjøndalen og tatt med seg tre poeng. Allerede søndag er det klart for ny kamp når Fredrikstad kommer til Ranheimsfjæra. Det blir med andre ord kort tid til restitusjon for Hugo Pereiras gutter. 

- Vi må være smarte i hvordan vi angriper kampen. Vi har en god følelse i gruppa etter å ha kommet tilbake mot både Start og Mjøndalen. Det gir oss energi, og den må vi bruke smart for å være klare til ny kamp. Fredrikstad er et godt lag, som ikke har hatt resultatene med seg i de to siste kampene, men vi vet hva de er gode for, sier Pereira om søndagens kamp.

For etter sen utligning mot Start mandag, og to kjappe mål på slutten av oppgjøret mot Mjøndalen, er det god moral i garderoben på EXTRA Arena.

- Vi tar med oss den gode energien i gruppa. Vi har fått energien ved å aldri gi opp. Mot Mjøndalen spilte vi kanskje vår beste kamp så langt denne sesongen, og vi får resultatet fordi prestasjonen er overveldende. Det er hva vi må gjøre igjen mot Fredrikstad, sier Pereira og fortsetter;

- Så og si alt stemte mot Mjøndalen. Selvsagt, vi må bli bedre defensivt og på å ikke gi bort for enkle sjanser. Andre lag må være veldig gode hvis de skal skape sjanser på oss. 

Hovedtreneren har tidligere snakket om fokuset på å opprettholde kvalitet i lengre perioder av gangen. Han mener at i torsdagens kamp greide Ranheim å opprettholde kvaliteten gjennom så og si hele kampen. Hans team tar derfor med seg momentum inn mot søndagens kamp, men er klar på at i fotball kan man ikke leve i fortiden så nå handler det om å restituere og nullstille før søndag for både spillere og trenere.

- Dette blir den fjerde kampen på to uker, så det vil komme perioder av søndagens kamp hvor vi kan føle oss tomme for energi. Da trenger vi støtten fra tribunen for å gi oss den energien vi trenger. Vi ønsker å avslutte den første tredjedelen av sesongen med en ny god prestasjon, og vi ønsker å gjøre det sammen med alle som holder med Ranheim. Jeg håper det kommer mye publikum og hjelper oss på søndag, avslutter Pereira.

 

Annonse fra Obos-ligaen: