- Vi må være oss selv

Erik Tønne vet at laget møter en tøff motstander mandag, og mener nøkkelen til poeng ligger i å tørre å være Ranheim.

Annonse:

Etter å ha åpnet sesongen med tap, uavgjort og seier, reiser Ranheim i dag ned til Jæren for å jakte nye poeng mot Bryne. Laget har vist en fin stigning i prestasjonene på banen gjennom de tre første kampene, noe som også har gjenspeilet seg i poengfangsten. Venstreving Erik Tønne mener årsaken til utviklingen ligger i at laget i større grad tørr og klarer å være seg selv i kampene.

- Det vi øver på treningsfeltet må komme oftere ut i kamp. Da er det enklere for alle spillerne å føle på mestering og bygger med det selvtillit fra kamp til kamp, sier han.

Dagens kamp er mot et Bryne-lag som står uten poeng etter de tre første kampene, og Ranheim må være klare for reaksjonen som venter.

- Vi må spille en voksen bortekamp og matche Brynes intensitet og duellkraft. Deretter må vi ut og være oss selv og få kampen inn i vårt spor, sier Tønne. 

Poengkongen fra OBOS-ligaen i 2020, Erik Tønne, står bokført med målgivende til to av våre tre seriescoringer så langt. Han ønsker naturlig nok å igjen bidra til nye målpoeng.

- Jeg ønsker å være en bidragsyter til at vi vinner fotballkamper, både offensivt og defensivt. Så lenge laget fungerer, vil jeg komme ofte nok i gode posisjoner til å bidra med mål og målgivende. Det handler om å angripe hver kamp med en innstilling om at man skal utgjøre en forskjell for laget, sier Tønne.

Dagens kamp har avspark kl 18:00, og du kan følge kampen på Discovery+.

 

Annonse fra Obos-ligaen: