- Vi møter en motstander som kjemper for livet

Mye står på spill når tabellnabo Sarpsborg 08 kommer på besøk. (Foto: Jørn Engberg)

Annonse:

Etter en tung høst, har formkurven de siste kampene pekt noe oppover. Det har blitt poeng både mot Bodø/Glimt og Vålerenga, i tillegg til at semifinalen i cupen ble sikret etter seier over Fram Larvik. 

- Dette er selvsagt positivt, og noe vi bygger videre på. Samtidig er det på søndag en helt ny kamp, og vi må angripe den med like mye trøkk og teft som vi har hatt i de siste kampene. Vi er også avhengige av at vårt offensive spill sitter, skal vi ta poeng, sier Svein Maalen.

Se hele intervjuet med Svein i videoen under:


- Skal levere for Alseth

Aleksander Foosnæs har løpt utrettelig opp og ned på venstresiden vår, også denne sesongen. Det har likevel ikke blitt flust med målpoeng, noe forsvarskollega Øyvind Alseth har forsøkt å gjøre noe med.

- Alseth har troa, og har satt meg som kaptein på Eliteserien Fantasy i håp om at det skal utløse noen målpoeng for min del. Så jeg går inn mot kampen med full guts, og skal levere for Alseth, slår Foosnæs fast.

Se hele intervjuet med Aleksander i videoen under:


Har du enda ikke skaffet billetter, er det fortsatt mulig. Med seier over Sarpsborg 08 vil vi ta et langt steg oppover på tabellen, så kom og støtt gutta. Det er nå det gjelder. Billetter kjøpes her.

Annonse fra Obos-ligaen: