- Vi savner supportere på tribunene

I runde 5 og 6 av OBOS-ligaen vil det avholdes en markeringen for å vise at vi savner supportere på tribunen.

Annonse:

Det markeres ved at kapteiner på både hjemme og bortelag ved innmarsj bærer med seg en spillerdrakt med nummer 12 (eventuelt annet tall som symboliserer klubbens supportere) og holder denne synlig ved oppstilling.  I forkant av «Håndhilsing»  holder kapteinen drakten opp og viser til de 200 inne.

Fotball er ikke det samme uten supportere. klubben, stadion og spillerne savner dere.  Vi håper at vi snart får se og høre enda flere av dere på kamp i OBOS-ligaen.

Publikumsgrensen på 200 medfører at kun et fåtall får se Ranheims kamper live på stadion. Dette fordi sesongkortsalget overstiger 200 personer.

- Det er mange unge fotballspillere på Ranheim som har både Ranheim- og Rosenborgsspillere som sine helter. Vi jobber kontinuerlig for flere av våre supportere skal komme inn på stadion og se sine helter live, forteller klubbleder Frank Lidahl og legger til:

- Det er like viktig at våre supportere i breddefotballen kan komme i gang å trene normalt og spille kamper sammen, dette er noe vi kjemper like sterkt for!

Annonse fra Obos-ligaen: