Vi takker av Are etter sesongen

Enighet om at kontrakten ikke forlenges.

Annonse:

Are Tronseth ble ansatt som assistenttrener foran sesongen 2020, og har nå vært en del av trenerteamet i fire år. Are har også en fortid som spiller og kaptein i klubben, og la opp en lang og innholdsrik karriere som spiller etter sesongen 2016. Trenerkontrakten til Tronseth går ut etter denne sesongen, og det er nå klart at denne ikke forlenges.

Daglig leder i Ranheim, Frank Lidahl, sier følgende:

- Vi vil takke Are for fire år der han med hele seg har lagt ned en meget god jobb til det beste for Ranheim, spillerne og øvrig støtteapparat. Det har vært krevende år med både oppturer og nedturer, Are har vært der hele tiden og vært en kontinuitetsbærer. Fire år er lang tid, når en kontrakt løper ut etter sesongen er det naturlig at begge parter gjør vurderinger om hva som er det rette for veien videre. Nå har vi gjennom dialog kommet frem til at vi ikke skriver ny kontrakt. Are er hel ved og en dyktig trener, som forhåpentligvis kan ta steget ut og skaffe seg erfaring som hovedtrener. Og gjennom det fortsette utviklingen og på et senere tidspunkt være en aktuell kandidat for hovedtrenerjobben i Ranheim. Vi takker Are for alle gode bidrag i denne omgang og ønsker han alt godt på veien videre. MEN det er viktig å understreke at vi har mye jobb igjen på oppløpssiden av sesongen og Are er tydelig på at han skal avslutte med å bidra til en herlig serieinnspurt.

Are Tronseth sier dette om at tiden i Ranheim snart er over for denne gang.

- Det har vært fire spennende og begivenhetsrike år, utfordringene har vært mange og det har vært veldig mye læring. Jeg har store ambisjoner som trener og har et ønske om å ha en rolle i fotballen også i 2024. Etter fire år som assistent kan det være rett for meg i min utviklingstrapp å søke mot en hovedtrenerjobb. Samtidig skal vi ikke utelukke noe, jeg er åpen for flere roller dersom det skulle bli en match mellom meg og den klubben det er snakk om. Med det sagt er det for tidlig med takketale, vi har fire viktige seriekamper igjen og skal gjøre det vi kan for å avslutte sesongen på en god måte og kjempe om en kvalikplass.

Annonse fra Obos-ligaen: