- Vi vil avslutte sesongen på en god måte

Søndag blir siste kamp på trenerbenken for Are Tronseth når Hødd kommer til årets siste seriekamp på EXTRA Arena 14.30.

Annonse:

Vi tok en prat med Are angående søndagens kamp, og Tronseth ser fram til søndag.

Se hele videointervjuet nederst i saken.

- Jeg gleder jo meg til kamp først og fremst, men så blir det jo litt spesielt når du vet at det er siste kamp for denne gang. Det har vi jo vært gjennom før, så vi forbereder oss som vanlig til kamp på samme måte. Så håper vi jo å avslutte en sesong som har vært litt varierende for vår del på en god måte, sier en blid Tronseth.

Billetter til kampen kjøpes her.

- Hvordan angriper vi en slik kamp, der vi ikke har annet enn poengene å spille om?

- Nei vi forbereder oss som det skulle vært en vanlig seriekamp. Så ønsker vi å hente fram det beste i laget over to omganger. Som jeg sa i stad så har sesongen vært for varierende for vår del. Noe kampen i Sandnes sist helg også ga uttrykk for. En veldig god førsteomgang der toppnivået er bra. Så detter vi litt i prestasjon i andreomgang, og faller tilbake til gamle synder, så ender vi opp med å tape kampen, som kunne vært en god kamp. Så på inngangen til søndagens kamp blir å få til to gode omganger, og avslutte sesongen på en god måte. Så får man bygge derfra inn mot 2024.

- Ja for seier på søndag kan jo bety noen plasser på tabellen det også?

- Ja absolutt, vi spiller for å vinne, selv om den 6-plassen vi hadde håpet på, er kjørt. Vil vi jo vinne kampene vi spiller, og tre poeng på søndag kan jo bety noen plasser på tabellen det også. Så vi går absolutt for seier på søndag ja, sier en optimistisk Tronseth.

Billetter til kampen kjøpes her.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: