Videre til 2.runde

Det ble en komfortabel seier i dagens cupkamp mot Dahle. (arkivfoto: Jørn Engberg)

Etter åtte minutter fikk vi det som skulle bli seiersoppskriften for dagen; Marcus Mehnert kom seg ned til linja før han slo inn mot Magnus Høiseth som enkelt kunne sette inn kveldens første.

Knappe kvarteret etter fulgte Ranheim samme oppskrift. Igjen med Mehnert til dødlinja og inn foran mål. Denne gang til Marklund som doblet ledelsen. 0-3 kom åtte minutter etter, med nærmest nøyaktig samme som på de to første scoringene. Mehnert 45 ut. Nå til Erlien som satte inn sitt første for kvelden.

Andre omgang ble nærmest en ren énveiskjøring. Dagens mann, Marcus Mehnert, satte inn to mål hvor to av de kom fra straffemerket. Høiseth skaffet to straffespark og scoret ett mål.

Ranheim satte innpå Jørgen Jenshus, Henrik Standal og Francois Venn til sine første minutter for A-laget.

Fem minutter før slutt ble det full jubel på Dahle Kunstgresspark da deres toppscorer med det passende navnet Tobias Dahle, banket inn reduseringen. Et knallhardt skudd via kryss-stanga og i mål.

Like etter utnyttet Høiseth en feil i Dahles forsvar før han spilte gjennom Ruben Alte som fastsatte sluttresultatet til 1-8.

Ranheim er dermed videre til 2.runde.

Mandag spilles ny runde av OBOS-ligaen. Da er det høytflyvende Start som kommer på besøk til EXTRA Arena. Billett til kampen kjøpes her.

Dahle - Ranheim 1-8 (0-3)