- Vil ofre alt

Vingen var tilbake i startelleveren i forrige kamp. Nå ser han frem til brødreduell til helgen (Foto: Jørn Engberg)

Annonse:

Sivert Solli måtte stå over de første kampene av sesongen etter at han pådro seg en skade før seriestart. Etter innhopp mot Bryne og Grorud ble det plass i startelleveren i forrige kamp mot Stabæk.

- Det var veldig artig å starte mot Stabæk, spesielt etter å ha stått over de to første rundene grunnet skade. Det var veldig godt å kjenne på følelsen av å starte en kamp igjen. Jeg er nok ikke i min beste form enda, og har litt å jobbe med, men kroppen tåler belastningen av fulle treningsuker nå så jeg er godt på vei, sier vingen. 

Solli gleder seg til helgas lokaloppgjør mot Stjørdals-Blink. Dette blir også en kamp mot Siverts tidligere lag og ikke minst mot hans bror Jørgen. Jørgen er to år eldre og kom til Blink fra Jerv i vinter. Han har vært på banen i alle seriekamper så langt.

- Det blir artig å spille denne kampen. Jeg har jo mange gode minner fra tiden i Stjørdal så det blir jo litt spesielt. Jeg møter min bror også som gjør kampen enda artigere, sier han.

- Vi må bare bygge videre på det vi gjorde mot Stabæk, og være mer effektive på siste tredje del. Jeg forventer å møte et lag som kommer til å ofre alt for å slå oss, så vi må matche trykket de kommer med, sier Solli.

Søndagstur til Stjørdal? Kampen har avspark kl 18:00. Du kan kjøpe billett til bortefeltet via denne siden.

Annonse fra Obos-ligaen: