- Vil se et helt annet lag

Christian Eggen Rismark tror på en bedre prestasjon mot Mjøndalen. (Foto SJ Photo)

Annonse:

I morgen, mandag, kommer Mjøndalen på besøk til EXTRA Arena. To lag som begge er ute etter revansje etter tap i forrige runde. For Ranheims del ble det en heller svak prestasjon borte mot Skeid og laget tapte 1-0. Midtstopper Christian Eggen Rismark tror på en helt annen Ranheim-utgave mandag.

- Vi må levere bedre alle mann. Vi var alle under pari og da blir det lite med poeng. I morgen skal vi opp på hesten og levere bedre. Det går en faen i oss når vi presterer dårlig, så publikum kommer til å se et annet lag i morgen mot Mjøndalen, sier Christian Eggen Rismark.

Billetter til Ranheim - Mjøndalen kjøper du her

Mjøndalen på sin side står med to strake tap, og kun én seier på de ti siste kampene. Til tross for svake resultater vet Eggen Rismark at Mjøndalen er en vanskelig motstander, og er klar på at de er et lag som vet å prestere når det gjelder.

- Det blir en jevn kamp i morgen også. Mjøndalen er et godt lag som har et høyt nivå inne. De startet godt, men har sanket mindre med poeng i den siste tiden. De er et veldig fysisk lag, og vi skal ta hensyn til deres styrker men samtidig få til vårt eget spill også. Vi har en plan, men jeg skal ikke røpe alt nå, sier stopperen.

Før tapet for Skeid snudde Ranheim til seier både mot KFUM borte og Stjørdals-Blink hjemme. Eggen Rismark mener at laget ikke var på sitt beste i de to kampene, til tross for seire. I morgen ønsker han å bidra til at laget skal løfte seg og ta prestasjonene til et nytt nivå.

- Vi kommer ikke til å vinne alle kamper, men vi skal slå tilbake. Vi ønsker alle å se forbedring i eget spill, og klarer vi å ha progresjon på de områdene kommer poengene også, sier han.

Billetter til Ranheim - Mjøndalen kjøper du her

Annonse fra Obos-ligaen: