- Virker påskrudde

Hugo Pereira ser frem til dagens kamp mot Raufoss

Annonse:

- Vi ser virkelig frem til dagens kamp. Gutta virker påskrudde, klare for kamp og har lagt Brann-kampen bak seg, sier Pereira som ønsker å se igjen arbeidet fra treningsfeltet i dagens kamp mot Raufoss.

Hovedtreneren vil og tror vi får se et Ranheim-lag som ønsker å slå tilbake med positiv energi; - Vi må ha et ønske om å gjøre det bra, holde fokus på prestasjonen. OBOS-ligaen er et maraton og vi må være konsistente, sier han.

For Hugo Pereira handler det om å ha troen på seg selv, lagkameratene og måten vi spiller på. Noe han mener Ranheim har. 

- Dette er den viktigste faktoren om vi skal ha en god prestasjon. For å få tre poeng må vi ha en god prestasjon. Vi kan selvsagt ha en porsjon flaks i kamper, men uten en god prestasjon i bunn blir det veldig vanskelig. Vi kan kontrollere mye med oss selv og våre egne oppgaver gjennom en kamp, men vi kan aldri kontrollere marginene, sier han.

Pereira hadde selv ikke blir ansatt som hovedtrener da Raufoss tok turen til EXTRA Arena i fjor, men han stod på sidelinja i bortekampen i fjor høst. Det at Ranheim vant begge kampene, tror han vil ha innvirkning på begge lag;

- Raufoss har nok lært fra fjorårets kamper og det blir en helt annen kamp nå, hvor vi må jobbe enda hardere. Vi må være oppmerksomme på deres styrker.

Annonse fra Obos-ligaen: