- Vise lysten til å vinne

Jakob Tromsdal gleder seg til bortekamp mot Raufoss.

Annonse:

Mandag er duket for andre serierunde når Ranheim reiser til sin første bortekamp for året. Den spilles på NAMMO Stadion mot Raufoss.

- Vi føler oss veldig klare, og vi gleder oss til kamp igjen. Det var mye som ikke stemte sist og vi satt igjen med en dårlig følelse i en kamp hvor mye som gikk galt, sier Tromsdal.

Ranheim vant begge kampene mot Raufoss i fjor. De gule og sorte har hatt mange gode treningskamper i oppkjøringen, selv om det ble tap i seriepremieren mot Sogndal.

- Det virker som de passer oss bra til oss. Det er et lag vi ser det er muligheter mot. De liker å angripe og spiller i et velkjent 433-system. I tillegg har de flere gamle kjente som vi ønsker å gjøre det bra mot. Jeg er sikker på det er gjensidig også, sier Tromsdal.

- Vi tenker å slå tilbake, men samtidig tenker vi mest på prestasjonen. Det vi trener på vil vi vise frem i kamp i mye større grad enn det vi klarte mot Brann. For det er det det handler om; Videreføre det vi gjør i trening inn i kamp. På mandag skal vi vise spilleglede og lysten til å vinne og ta tre poeng, avslutter midtbanespilleren.

Annonse fra Obos-ligaen: