Wenaas med hattrick

Ranheim2 - Stjørdals-Blink2 3-0 (2-0)

I dagens andre kamp startet Ranheim med å ha initiativet i kampen fra start, de spilte veldig angrepsvillig fotball, og allerede etter ti minutter serverte Torsø Johnsen til Vetle Wenaas som satte ballen i stanga. Fem minutter senere fikk samme mann sjansen igjen, og satte inn 1-0 til Ranheim. Ranheim fortsatte å angripe, å skapte mye, kun avslutningene i mål manglet. Etter en halvtime skulle Wenaas nok engang sette ballen i nettmaskene, etter et fint Ranheim angrep.

Ranheim fortsatte å angripe i denne omgangen, og på overtid i første omgang, kunne Wenaas blitt tremålscorer, men Blinks keeper sørget for at det sto 2-0 til pause.

Da andreomgang startet, varte den ikke lenger enn fem minutter før Tørseth Johnsen og Wenaas kombinerte igjen, noe som førte til at Wenaas ble tremålscorer, og stillingen 3-0.

Da det var spilt 20 min av andreomgang kom Blink til sin hittil største sjanse i kampen, da en spiller kom alene med Frenderup, som vartet opp med en kjemperedning.

Da det gjenstod 15 minutter av ordinær tid fikk flere av spillerne fra akademiet sjansen av trenerteamet.

Laget: Frenderup, Qvigstad, Tromsdal, Hegle, Tønne  (Hakkebo 45min), Tørseth Johnsen (Gjevik 70.min), Kolstad, Prestmo, Dialo (Bandlien 75 min) Torp-Helland 70 min), Bøhle (Brattbakk 75.min), Wenaas