BildeYX-Gatelag-2023-Partner

YX og Ranheim Gatelag på samme lag

YX Skovgård støtter Ranheim Gatelag som hovedsponsor

Annonse:

YX Skovgård, med John Arne Krogstad i spissen, har inngått et partnerskap med Ranheim Gatelag som gatelagets største sponsor. John Arne, som også er Daglig Leder ved YX, er stolt av å støtte og være en ivrig tilhenger av Gatelaget.

YX Skovgård tilbyr en rekke tjenester, inkludert verksted, dekkhotell og bilvaskemaskin. I tillegg har de en flott butikk med et spisehjørne. Her kan besøke glede seg over et bredt utvalg av selvsmurt mat og varm mat. YX er kjent for sin enestående service og kundevennlighet.

Ranheim Gatelag er et fotballag som gir mennesker en arena hvor vi tilbyr faste rutiner, meningsfull aktivitet og mestring. Med støtte fra YX Skovgård kan Gatelaget fortsette å tilby et trygt og felles miljø for sine spillere.

John Arne og resten av teamet på YX Skovgård oppfordrer alle til å besøke dem, og oppleve den gode tjenesten de tilbyr. - Det er en flott mulighet til å støtte både YX Skovgård og Ranheim Gatelag samtidig.

Ta turen innom YX Skovgård og bli en del av fellesskapet som støtter Gatelaget. Sammen kan vi bidra til å skape positive endringer i lokalsamfunnet gjennom idrett og engasjement.

Bilde: Kenneth og Tomas fra Ranheim Gatelag, sammen med John Arne

Annonse fra Obos-ligaen: