Ranheim Fotball på sosiale medier

Våre kanaler på sosiale nettsamfunn kan du sjekke her.

Annonse:

Ranheim er aktiv på veldig mange ulike sosiale kanaler. På denne siden kan du holde deg oppdatert på siste nytt i Ranheim sin fotballhverdag.

Snapchat

Dette er mobilapplikasjon for deling av bilder og videoer. "Levetiden" på snaps som blir lagt ut på stories er 24 timer. På snapchat har vi ca. 2000-3000 seere hver gang vi legger ut noe på storien. Du kan se de siste oppdateringene under her. 

Ønsker du å følge Ranheim sin snapchatkonto legger du til "ranheimfotball" på snapchat. 

Andre kanaler du kan følge oss tett er blant annet Instasgram. Under ser du de siste bildene som er delt fra vår instagramkonto. Klikk på bildet for å se større utgave. 

På Instagram har vi over 4500 følgere. Følg Ranheim på instagram, legg til "ranheimfotball" og få bildene rett i feeden på din bruker. Tagg dine opplevelser med @ranheimfotball, #ForzaRanheim og #sammeneviblaa. I appen kan du også se stories lik snapchattene

         
ranheimfotball

Facebook

Ranheim Fotball på facebook har per nå over 13.000 følgere som daglig blir oppdatert på siste nytt fra hverdagen i fjæra. Følg oss, klikk "liker" på knappen under.

Twitter

Twitter er et nettsamfunn og en mikrobloggingtjeneste som lar brukerne sende og lese andre brukeres oppdateringer, som er tekstbaserte meldinger bestående av inntil 280 tegn.

Vi har omlag 4500 følgere på Twitter. Følg Ranheim på Twitter, legg til "ranheimfotball" og få siste nytt rett i feeden på din brukerkonto.

Annonse fra Obos-ligaen: