Gatelaget

Ranheim Gatelag ble stiftet 13.04.2021.

Annonse:

Ranheim Gatelag ligger under fotballstiftelsen som er en paraplyorganisasjon for 30 gatelag tilknyttet norsk toppklubb. Målgruppen for spillere i Gatelaget er mennesker som har eller har hatt rusrelaterte utfordringer. Gjennom fotballens kraft og i en tydelig tilhørighet til klubben skal vi tilrettelegge for fellesskap og mestring slik at hver enkelt skal kunne ta ansvar for sin utvikling mot drømmen.

Vi tilbyr trening 3 dager pr uke, mandag har gjengen styrkeøkt på 3T, fotballtrening tirsdag og torsdag kl 12.30-14.30. Vi spiller treningskamper, deltar i regionale turneringer, cuper og landsturneringer. I tillegg arrangerer vi sosiale fellesskap som pizzakvelder, CL kvelder med storskjerm, Gokart og Bowling. Ranheim gir også muligheter for arbeidstrening i egen klubb og hos sponsorer/partnere.

Gatelagets treningsklær og utstyr er tilnærmet likt det klubbens A-lag har. Tilknytningen til klubb og lokalsamfunn står sterkt i Ranheim Fotballs verdigrunnlag, dette skaper vi også gjennom lik mulighet for gode treningsforhold og utstyr. Logo på brystet og sponsor på ryggen bygger lag, likhet og følelsen av å høre til.

Ranheim Fotball gir Gatelaget en arena hvor vi tilbyr faste rutiner, meningsfull aktivitet og mestring. Et utgangspunkt for varig endring og det viktigste av alt, i et trygt og inkluderende rusfritt fellesskap.

Annonse fra Obos-ligaen: