Meld deg på Årsmøtet her

Slik ser årsmeldinga for året 2020 ut.

Annonse:

For å delta på årets årsmøte, må du være medlem i Ranheim IL Fotball Topp i 30 dager. I tillegg må du melde deg på i forkant.

Årsmøtet foregår i klubbhuset 9.mars kl.19.00.

Du melder deg på til Årsmøtet her

Ønsker du å bli medlem i klubben?

For å lese årsmeldinga må du laste ned denne per PDF her

Oppsummeringa årsmelding

Etter nedrykket fra Eliteserien ble arbeidet med å omstille oss med nødvendige økonomiske grep og prioriteringer iverksatt umiddelbart, samtidig som rammebetingelsene skulle gi oss muligheter til å være offensive og gi oss betingelser for å konkurrere om et opprykk. Bidragene fra alle medarbeidere og interessenter rundt klubben gjorde at vi fikk gjennomført omstillingsarbeidet så sømløst som mulig. 

Det gir støtte å kunne lene seg på klubbens strategiplan, vurderinger/valg/prioriteringer må til enhver tid sees i sammenheng med de fire satsingsområdene som skal lede oss mot hovedmålet om spill i Eliteserien 2023.

  1. Vi er klubben i Norge med sterkest omdømme
  2. Vi preger fortsatt eliteserien med en stor andel trøndere
  3. Vi har betingelser og fasiliteter som gir oss en profesjonell hverdag
  4. Vi bruker ikke mer penger enn vi har

Med inntredenen til Covid19 ble det en utfordring på toppen av et nedrykk. Stor usikkerhet om hva og hvordan fremtiden ville se ut. Stress og usikkerhet rundt om det i det hele tatt skulle bli sesong. Vi prioriterte tett involvering og kommunikasjon mellom styret – administrasjon – sportslig avdeling i mars og april. Vi gjorde prioriteringer om bla å ikke permittere spillere, vi hadde sportslige og administrative støttefunksjoner permittert i en liten periode. Vi valgte å tro på menneskene og økonomisk tegnet vi ned en klar visjon; vi skal søke inntektsmuligheter som engasjerer og understøtter vårt mål om å skape varme hjerter blant folk i lokalsamfunnet og sponsorer. Vi skulle være så gode at når året var over skulle ikke vi bli valgt bort, dersom en bedrift eller privatperson settes i en situasjon der man må redusere sitt samlede engasjement og velge bort noen.

Vår opplevelse er at klubben Ranheim er i fortsatt utvikling og vekst. Vi fikk bevist at vi står av et nedrykk, at engasjementet og stoltheten over å være en del av klubben ikke var avhengig av å spille i Eliteserien. Det handler om å bygge en klubb som skaper varme og lyst til å assosiere seg med. Og gjenkjenbarhet for folk flest mtp at det vi sier oppleves det at vi uttrykker i faktiske handlinger, på og utenfor banen.

Vi engasjerte på banen i store deler av sesongen. Sesongen endte med 4.plass i OBOS-ligaen, og tap i kvalifisering mot Sogndal 22.desember. Resultatmessig ble vi landets 20.beste klubb i 2020, som i seg selv er tilfredsstillende. Våre ambisjoner om forbedring driver oss fremover. Vi mener det fortsatt er områder å forbedre med innsatsfaktorer som ikke handler om økonomi, og dette driver oss inn i 2021 med klare ambisjoner om å forbedre identifiserte forbedringsområder.

Omdømmemessig fremstår vi fortsatt som en jordnær klubb, som står ved sitt oppdrag i trøndersk og norsk fotball. Vi viser at det er mulig å kjempe i toppen av norsk fotball med hovedtyngden av spillere fra region. Nye talenter får mulighet til å utvikle seg i Ranheim og etter 2020 ble det gjennomført en overgang for ‘spissfunnet’ Ole Sæter til RBK. En overgang som understøtter klubbens visjon om å realisere drømmer og en fullbyrdelse av den trønderske utviklingstrappa, der vi tegner et bilde av å gå hele veien divisjonsfotballen via Ranheim til RBK. En viktig historie ble skapt gjennom denne overgangen og vil ventelig gjøre Ranheim enda mer attraktiv for spillere med ambisjoner.

Klubben har også i 2020 klart å videreutvikle arrangement i regi av klubb, og introdusere flere nye flotte tiltak. Blant disse de digitale nyvinningene ‘Ranheim minutt for minutt’ og ‘Jul på Ranheim’. Kamparrangementene har blitt gjennomført i henhold til Covid10 kampprotokoll, vi har prioritert å benytte 2020 til å jobbe detaljert med kamparrangementene for å styrke kvaliteten. Det har vært en opplevelse at vi har investert i å skape ny kvalitet i dette vanskelige året, som gir oss bedre arrangement når Covid19 tar slutt. Ranheim ble kåret til årets Fir Play-klubb, som bla er knyttet tett opp mot arrangementet og hvordan menneskene løser de ulike oppgavene på stadion før, under og etter kamp.

Klubben høster mye velfortjent ros fra samarbeidspartnere, media, supportere og andre som har tatt del i arrangementer både på og utenfor banen.

Økonomisk leveres det nok en gang meget gode tall. Dette kunne ikke vært mulig uten offensive og lojale medarbeidere, sponsorer, publikum, tiltakspakker og alle gode krefter som støtter opp om klubben. Vi har et godt fundament for å vokse videre.

Annonse fra Obos-ligaen: