Foosnæs til Glimt

Venstrebacken slår følge med Ola Solbakken.

Annonse:
Etter 7 år med lang og tro tjeneste har Aleksander Foosnæs og Ranheim blitt enig med Bodø/Glimt om en overgang. "Foos" har vært med på vår lange reise, og vi er stolte av å ha lagt tilrette for utviklingen av enda en trøndersk toppspiller.

Den offensive backen fra Malvik har vært en del av Ranheimstallen siden 2011, forutenom ett år i Rosenborg junior, og har derfor vært med på store deler av eventyret til Ranheim.

- Fra å ha kjempet i adecco- og Obosligaen i flere år, til eventyret med opprykk og spill i Eliteserien har Foos vært en viktig bidragsgyter for klubben, sier Svein Maalen.

Hvem kan vel glemme hans mål fra 40 meter mot Jerv? 

- Aleksander er en spiller som har gått gradene i Ranheim siden 16-årsalderen, han har vært profesjonell, treningsvillig og dyrket sine offensive egenskaper. Aleks er en utrolig rask spiller med en god venstrefot. Han har vært en lagspiller og en viktig mann for klubben med tanke på vår identitet, legger Maalen til.

Siden 2016 har Aleksander vært fast inventar på vår venstreback, og nå er det medaljevinnerne Bodø/Glimt som skal få gleden av å ha den energiske gutten fra Malvik. Ranheimsgutten Foosnæs avsluttet sin foreløpige Ranheimskarriere med 58 av 60 mulige kamper i Eliteserien!

Vi ønsker Aleksander lykke til i Eliteserien med Bodø/Glimt!

Annonse fra Obos-ligaen: