Høydepunkter: 3-1 seier hjemme mot Sandnes ULF

Tre kasser av Bendik ga 3-1 seier på hjemmebane. Se høydepunktene (Foto: Obelix Barbala)

Da det var spilt 8 minutter kom dagens første mål, Hou spilte en perfekt ball til Bye, som satte inn 1-0 etter et glimrende Ranheim angrep.

En ball spilt i bakrom til Solli som var først på ballen og rundet keeper før han fant Bye, som hadde fulgt opp løpet i midten, og kunne sette inn sitt andre for dagen.

Ti minutter ut i andre omgang, fikk Bye ballen på et perfekt løp, og alene med keeper gjorde han ingen feil, og 3-0 og hattrick av Bendik Bye.

Få med deg underholdene fotball de ukene. Onsdag, NM-Cupen mot Tiller, og Moss borte neste mandag. Deretter får vi Åsane hjemme lørdag 20.april. Kjøp degbillett til kampen allerede nå.

T Kongsvinger-Ranheim TF (2-1) 01.04.2024 17:00 Gjemselund 1 kunstgress 11er
S Ranheim TF-Sandnes Ulf (3-1) 06.04.2024 16:00 EXTRA Arena