Høydepunkter: 4-2 mot Jerv

Endelig seier igjen. Se høydepunktene etter seieren over Jerv om igjen. (Foto: Daniel Adams)

Kampen startet med et brak, allerede etter 4 minutter fikk Gamsten stjernetreff fra 20 meter, ballen gikk som et prosjektil nede til venstre for keeper og 1-0. Jerv svarte med å gå direkte i angrep og utligne til 1-1. Like før pause økte gjestene til 2-1.

Se høydepunktene nederst i saken

Etter et drøyt kvarter av omgangen var det Christan Eggen Rismark som sørget for balanse i regnskapet.

Alte med dribleraid la ballen i langhjørnet, fra meget spiss vinkel. 3-2 og opphentingen var et faktum. Bare minuttet senere, kom Hou og Gaustad på ei kontring, Hou spilte ballen perfekt, og Gauseth kunne legge på til 4-2. Noe som ble sluttresultatet.