Takk for nå, Christian!

Eggen Rismark går til serielederen.

Annonse:

Det er klart at det er enighet mellom Ranheim og Brann om overgang på stopperkjempen Christian Eggen Rismark. 

- Christian har blitt gitt gode vekstvilkår og muligheter i Ranheim. Han har tatt alt med begge hender og hatt ei sterk utvikling. Fra 3.divisjon til Eliteserien på få år. En god historie. En ekte Ranheim-gutt hele bydelen er stolt av, en ekte Ranheim-gutt som når som helst er velkommen tilbake til klubben, forteller trener Svein Maalen om Eggen Rismark. 

Jeg kommer alltid til å være Ranheim-fan, uansett hvor jeg spiller!

— Eggen Rismark

Ranheimsgutten

Født og oppvokst på Humlehaugen på Ranheim, hvor han fikk spilt mye fotball. Christian startet karrieren i Ranheim, og spilte barndoms- og ungdomsfotball i Ranheim, før han som 16 åring forlot barndomsklubben.

Da ble Strindheim og Nardo nye utfordringer for Ranheimsgutten, før han returnerte tilbake til moderklubben. Som en viktig del av Christians utviklingsløp tok han turen på ny ut i trønderske klubber som Tillerbyen (Rødde) og Orkla før han returnerte til moderklubben på ny.

- Det har vært en fantastisk tid i Ranheim. En klubb som har sett potensiale i meg og gitt meg muligheten til å bli en bedre spiller. Jeg kommer alltid til å være Ranheim-fan, uansett hvor jeg spiller, sier Christian om tiden i Ranheim.

Christian har vært igjennom den medisinske sjekken med Brann og er enig om de personlige betingelsene. Dermed har stopperkjempen spilt sin siste kamp i Ranheimsdrakta for denne gang, og er nå klar for nye oppgaver på vestlandet.

- Jeg gleder meg veldig. Det er en stor klubb i norsk sammenheng med ambisjoner. Tror det er en god match for meg på nåværende tidspunkt, forteller Christian om overgangen til Brann.

Vi vil få et snarlig gjensyn med Eggen Rismark når vi møter Brann i siste kamp før landslagspausen 2.september. Vi takker Christian for flotte år i klubben og ønsker han masse lykke til som Brannspiller!

Annonse fra Obos-ligaen: