Trøndelags Ranheim

På lørdagens internkamp deltok 5 spillere fra egen rekruttstall.

Annonse:

Disse klarte seg meget godt. Når da også to av A-troppens spillere kom fra egen rekruttavdelig og nyervervelsen Jarl Magnus fra Nardo også har en fortid i egen rekruttstall er det fantastisk for oss som klubb. 

- Dagens trenerteam, omtalt om i forrige uke, ledet av Rudi Lassesen og assistert av Eskil Husby, gjør en formidabel jobb. Det at klubben selv produserer A-spillere som kan realisere egen drøm om toppfotball er ingen selvfølge, og vi ser at kvaliteten i jobben som bli lagt ned er enormt god. Her er det fra teamet side høy kvalitet, kompetanse og resursutnyttelse, slik at spillerne har alle muligheter til å få ut eget potensiale, gjennom gode holdninger, treningskvalitet og utviklingsfokus, sier Svein Maalen!

Det skal også nevnes og presiseres at mange trøndere har kommet gjennom andre flotte utviklingsmiljø i Trøndelag!

Per dags dato har spillerne i A-troppen fått hjelp fra følgende klubber i sin karriere: Ranheim IL, Heimdal FK, Byåsen IL, Rosenborg BK, Orkdal IL, Orkla FK, Nardo FK, Spillum IL, Namsos IL, Strindheim IL, Stjørdals/Blink Fotball, Kattem IL FK, Tiller IL, Rødde FK, FK Kvik, IL Trond, Levanger FK, SPK Freidig, Othilienborg IL, Utleira IL, Ørland BK, Bangsund IL, Gullvikmoen IL og Steinkjer FK.

Som et av mange ledd i mange spilleres vei til drømmen ønsker vi å komme med en takk til alle disse, og samtidig takke alle klubbene som har hatt spillere i Ranheims A-lag tidligere og/eller kommer til å ha spillere i Ranheimdrakta i fremtiden.

Annonse fra Obos-ligaen: