Velkommen, Ole Sæther

Ranheim og Nardo har blitt enige om overgang.

Annonse:

Den snart 24 år gamle spissen kommer opprinnelig fra Trond som moderklubb. Nå skal han spille toppfotball for Ranheim ut 2021.

- Vi har fått en ny spiller i stallen med spennende mentalitet. Han er en modig og en offensiv angriper. Når han kommer i gode posisjoner er han veldig avslutningsvillig. I tillegg har gutten bra fart, forteller hovedtrener Svein Maalen om nysigneringen.

Tidligere denne uken snakket analysesjef Tarjei om hvordan klubben arbeider med å identifisere nye "Karlsener" i Trøndelag. Der lag flest spiller som oss, men at det går mye raskere i Obosligaen. Noe Maalen poengeterer med den nysignerte spissen.

- Ole har fortsatt mye å lære enda, men det skal bli spennende å se hvor fort han tar nivået.

I en lengre periode har Ole trent med Ranheim, i dag er klart at spissen skal ta på seg arbeidshanskene for å ta opp kampen om spissplass med Ivar Sollie Rønning og Michael Karlsen.

Spissen har spilt seniorfotball for blant Sverresborg, Kristiansund og Nardo. Han har skaffet seg god erfaring med nærmere 100 kamper i seniorfotballen og over 30 mål. 

Vi ønsker Ole Sæther velkommen til Ranheim! Og første mulighet for å se han er i ettermiddag når Ranheim møter Stjørdals/Blink i årets første treningskamp kl. 18.00 i Abrahallen. Det er gratis inngang.

Annonse fra Obos-ligaen: