-Vi har fokus på å utvikle oss

Kåre Ingebrigtsen før morgendagens bortekamp mot Hødd.

Annonse:

Trener Ingebrigtsen synes laget har kommet brukbart i gang med sesongen.

Se hele videointervjuet nederst i saken.

- Ja vi har spilt fire kamper og står med 9 poeng, først tre seire, så gikk vi på en smell hjemme mot Skeid på lørdag. Noe vi rett og slett bare må riste av oss, fordi i morgen allerede venter en ny tøff oppgave, bortekamp mot Hødd. Nå kommer jo kampene tett som hagl framover, noe vi gleder oss til.

Selv om det er nummer 1 og 2 på tabellen som møtes i morgen vil ikke kåre være med på at det er en seks poengs kamp.

- Ja, men det er veldig tidlig i sesongen enda, og jeg tror vi må spille 10-15 kamper før du ser noen tendens på noen tabell i hele tatt. Vi har fokus på å utvikle oss, og kikker enda ikke på noen tabell. Sesongen er lang, og vi må ha fokus på å bli et bedre fotball lag, uansett om vi ligger som nummer 1,2,3, eller 4 på tabellen. Så vi må bli mye mer stabilt lag om vi skal ha noen forhåpninger om å bli et topplag i årets OBOS-liga.

- Men hva må vi ha fokus på i morgendagens kamp da?

- Vi må bli dyktigere på å spille vårt spill, bli flinkere til å få overganger imot oss. Ha balanse i laget, noe jeg tror blir veldig viktig mot Hødd også. Mot Kongsvinger så hadde de to kontringer som er veldig bra, pluss at de har et skudd i krysset, som er rimelig vanskelig å forsvare seg mot, sier Kåre og smiler.

Kåre avslutter med å fortelle at Ranheim ikke er et lag som kommer til å vinne resten av kampene i årets serie, men at mulighetene nå kommer på løpende bånd, og at de må tørre å  spille slik som de skal spille, og være Ranheim, så vil samhandlingene og relasjonene sitte bedre over tid i angrepsspillet. Og at de fortsatt har ting å jobbe med på treningsfeltet. Men at Ranheim alltid går for tre poeng skal det ikke være noen tvil om.

For Ranheimssupportere som ikke er i Ulsteinvik kan man se kampen via TV2 Play onsdag kl. 18.00, husk du får 100kr rabatt per mnd på TV2 Play abonnement med sesongkort via Ranheim.


 

Annonse fra Obos-ligaen: