- Vi skal være oss selv

Kåre Ingebrigtsen ser fram til morgendagens bortekamp mot Raufoss.

Annonse:

Det var en positiv trener vi tok en prat med rett etter siste trening fredag. Lørdag venter som sagt Raufoss på Nammo Arena. 

Se hele videointervjuet nederst i saken.

Selv om Raufoss har flere lovende trøndere på laget, er treneren klar på at Ranheim er mest opptatt av sitt eget spill, og ikke har gjort noen spesielle grep for å stoppe Raufoss. på spørsmål om hvilke tanker han gjør seg før oppgjøret svarer han.

-  Jeg tror det blir jevn kamp, og vi må være skikkelige på hugget. Vi må være oss selv, og da tror jeg det er mulig å få med seg noe hjem. Vi må være godt forberedt, noe jeg føler vi er, sier han.

Etter å ha spilt tre kamper på ei uke, sier kåre videre at laget nå har hatt godt av å ha hatt kamp fri i ei uke.

- Ja når du spiller tre kamper på ei uke, blir det en del slitasje, så vi tok to dager fri etter Åsane kampen. Så har vi hatt ei bra treningsuke fra tirsdag, og satser på å ha litt friske bein for det som skal skje framover, sier han.

Kåre forteller også at han synes laget ligger på et stabilt nivå akkurat nå, men at han ønsker å løfte prestasjonen fra Åsane kampen til å bli litt bedre gradvis i kampene framover.

For Ranheimssupportere som ikke er på Raufoss kan man se kampen via TV2 Play lørdag kl: 15.00, husk du får 100kr rabatt per mnd på TV2 Play abonnement med sesongkort via Ranheim

 


 

 

odt 

Annonse fra Obos-ligaen: