Tønne forlenger til 2021

I dag er det klart at venstrevingen forlenger med Ranheim og blir en del av markedsavdelingen.

Annonse:

For et par dager siden signerte Daniel Kvande med klubben ut 2020. I dag har vi en ny gladnyhet med forlengelse av kontrakten til Erik Tønne. 

Erik som kan bekle flere roller har i hele år spilt venstreving. Nå skal han være med reisen i Ranheim frem til 2021. Tønne hadde i utgangspunktet kontrakt ut 2019, men har allerede valgt å forlenge kontrakten ytterligere med to år. 

Helt avgjørende for klubben å ha en viss kontinuitet, og det ønsker jeg å bidra med.

— Erik Tønne

- Først og fremst velger jeg å forlenge fordi jeg føler at klubben er i positiv utvikling. Vi har bevist gjennom prestasjonene hittil i år at vi hører hjemme på dette nivået, og at vi kan utvikle oss videre til å være en klubb som preger fotballen på øverste nivå her i Norge, sier Erik Tønne.

50% spiller, 50% i markedsavdelinga

Venstrevingen skal være med å på å bygge klubbe, og være med på klubbens satsning i årene som kommer.

- Eliteseriespill i hjembyen er noe man alltid har drømt om, og den drømmen lever jeg gjennom Ranheim. Akkurat nå kunne jeg ikke tenkt meg å vært noe annet sted enn her i klubben. Håper jeg kan være en viktig bidragsyter til at klubben tar nye steg, og at Ranheim kan prege norsk eliteserie i mange år fremover.

Han blir å se på Ranheim hele dagen. Som et ledd av å profesjonalisere klubben skal Erik jobbe 50% som fotballspiller for Ranheim og 50% i markedsavdeling. Noe klubbleder Frank Lidahl er veldig fornøyd med.

- Vi får en spiller som også vil være tilstede utenom treningstid, dette er steg klubben tar for å utvikle seg videre med å profesjonalisere hverdagen til spillerne.

Billettsalget for høstens kamper er i gang

Kontinuitet blir god utvikling for Tønne

Erik Tønne står med seks scoringer så så langt i år, nå er muligheten for langt flere scoringer i Ranheimsdrakten i årene fremover. Noe trener Svein Maalen setter stor pris på.

- Han er en av våre mest erfarne spillerne vi har, en egenskap som er veldig viktig. Vi er veldig glade for han har signalisert å være klubben, og vet at det vi holder på her holder høyt, godt nivå, for det har erfaring på.

- Han har funnet en rolle som gjør han godt, det passer han bra å kan være i klubben i en stund fremover og kan utvikle seg videre. Han vil bli en god kontinuitetsbærer som kjenner klubb og gruppa veldig godt, samtidig som han er en ledertype.

Også Tønne bekrefter at kontinuitet blir viktig for utviklingen.

- Jeg forventer at både laget og jeg som spiller tar nye steg i årene som kommer. Vi er nødt til å pushe grensene, og vi er nødt til å bli bedre på alt dersom vi ønsker å ta nye steg sammen. Skal man ta dette nye prosjektet videre er det helt avgjørende for klubben å ha en viss kontinuitet, og det ønsker jeg å bidra med.

Maalen er også veldig fornøyd med å få Erik i rolle i klubben som gjør at han kan konsentrere seg fullt og helt om fotball.

- Det er bra for oss som klubb å få flere spillere inn i en profesjonell hverdag, avslutter en glad Maalen.

Venstrevingen selv vil være en læremester og idol for klubben sine morgendagens helter.

- Som spiller ønsker å være et godt eksempel for nye unge spillere i klubben i årene som kommer. Bidra til at garderoben opprettholder sulten og lysten på å være et eliteserielag. Ydmykheten som har ført oss dit vi er i dag tror jeg er helt avgjørende for årene som kommer å holde fast på. Vi vet hvem vi er og hvor vi kommer fra, avslutter Erik.

Du kan se Erik i aksjon på Brann stadion førstkommende søndag. Neste mulighet på hjemmebane, blir mot Strømsgodset 16.september etter landslagspausen.

Annonse fra Obos-ligaen: