Lagspresentasjon: Gutter 11

Gutter 11 er nå 39 fantastiske gutter og 14 ivrige trenere.

Annonse:

De kom seg godt gjennom det siste året med både Covid-treninger, lite kamper, ingen kamper og så tilnærmet normal trenings- og kamphverdag. 

 

I vinter og vår har fokus vært på det offensive spillet, vending av spill og det å tørre og spille på seg press med dertil ‘korrekt’ valg fra ballfører. I seriespill har de fleste lag vært gode, og vi fører mange kamper. Derfor er det i vårsesongen brukt en del tid på overtallsspill på trening for å utvikle valg på siste 3.del av banen. Utviklingen på samtlige spillere er markant og det er inspirerende å tenke på hvor store sprang gutta kan gjøre i løpet av både en trening, en måned og i løpet av en sesong.

Med en stor og tilstedeværende trenergruppe på hver trening har gutta bra oppfølging og målet er at hver spiller skal bli sett og fått gode oppfølging på hver økt. Krav til guttene med tanke på oppførsel, tilstedeværelse og oppmerksomhet er høyere fra trenernes side nå, og spillerne innfrir i aller høyeste grad. Den utviklingen er vel så stor som den sportslige! Gutter 11 er en flott gruppe å være en del av. I høst vil de fokusere mer på det defensive spillet. Hvis spillerne fortsetter utviklinga i samme tempo som fram til nå, vil Ranheim Gutter 11 bli skumle å møte fremover!

Annonse fra Obos-ligaen: