- Jeg synes vi kontrollerer hele kampen

Dette sa trener Kåre Ingebrigtsen etter 2-0 mot Sogndal. ( arkivbilde: Jørn Engberg)

Annonse:

Det var en veldig glad trener, og ikke minst fornøyd med lagets innsats i dagens toppoppgjør

Se hele videointervjuet nederst i saken. 

- Det var veldig godt å få med seg tre poeng. Og ikke minst så synes jeg vi gjør en veldig bra kamp, som jeg synes vi kontrollerer bra fra start til slutt. Det er betryggende, litt en fortsettelse fra det vi gjorde i Kristiansund på tirsdag. Men i dag klarer vi å avgjøre det, og samtidig holde nullen mot et bra Sogndal lag, sier Kåre etter kampen.

Kåre forteller videre i intervjuet at de har trent på det de klarer å utføre på banen i dag, og at alle i troppen har egentlig ventet på at det skal løsne, noe det gjorde i dag. både forsvarsmessig og angrepsmessig. I dag synes han hele laget gjorde en kjempegod kamp. Samtidig som han berømmer Magnus Lenes som kom inn den siste halvtimen, da Frenderup måtte av med skade.

- Det er veldig bra for Ranheim at vi har to så gode keepere i troppen, vi vet jo hva vi får med Magnus når vi må gjøre et keeperbytte.

Neste hjemmekamp er i forbindelse med Lutelvafestivalen. Med det store Andeløpet på lørdag, fotballgudstjeneste og fotballkamp mot Moss søndag. Dette er kroneskamp, det betyr gratis inngang for tilskuere. Ordne deg billett til kampen her nå.


Annonse fra Obos-ligaen: