Takk for innsatsen gutter

Flere spillere fikk en oppmerksomhet før søndagens kamp mot Hødd, for god innsats i Ranheim trøya.

Annonse:

Flere spillere er ferdige i Ranheim nå når 2023 sesongen er overstått. Magnus Lenes, Francois Venn, Jonas Bolkan Nordli, og stopperduoen Christian Eggen Rismark og Daniel Kvande.

Alle spillerne har vært i klubben i forskjellige tidsperioder. 

Tidligere i høst har vi takket for innsatsen til Are (medtrener), Tarjei (sporstlig adm leder) og Mads.

Jonas Bolkan Nordli er jo egentlig vår faste fysioterapeut, men i sommer når det ble skader på flere av våre kanter, valgte trenerteamet å gi han kontrakt ut året, etter å ha overbevist på trening, samtidig som han bøttet inn mål for Byåsen i 3-divisjon første halvdel av sesongen.

Keeperen Magnus Lenes som har vært i klubben siden 2017. Han kom til klubben den sesongen vi rykket opp til Eliteserien, fra Strindheim, men takker nå for seg, etter å ha levert smultring i sin siste kamp for Ranheim.

Det samme gjør keeperkollega Franco Venn som ble hentet opp fra rekruttlaget, men enda ikke har fått noen kamper for A-laget.

Så har vi Daniel Kvande og Christian Eggen Rismark stopperduoen siden 2016. Daniel Kvande kom til klubben før 2015 sesongen, og står oppført med 188 kamper for Ranheim i OBOS-ligaen og Eliteserien. Christan Eggen Rismark står oppført med 152 OBOS og Eliteseriekamper for Ranheim. Han ble solgt til Brann etter en meget god sesong for Ranheim i Eliteserien 2018, men ble kjøpt tilbake etter en sesong.

Ranheim fotball vil takke alle for innsatsen og jobben dere har lagt ned i den blå drakten. Og ønsker samtlige lykke til videre i livet.

Daglig leder Frank Lidahl sier dette om søndagens avslutning.

- Det er aldri gøy når spillere avslutter i Ranheim. Enten man har vært her i lengre eller kort tid, så utvikler vi bånd til hverandre som knytter oss sammen. Alle som ble takket av i går er gode gutter som på hver sin måte har bidratt med alt de kan for klubben. Noe ekstra spesielt er det å takke av Christian og Daniel som spillere. Begge var her da jeg kom inn døra for 8 år siden, de har vært med på hele reisen og nesten sammenhengende vært våre stoppere gjennom årene. Fantastiske karrierer og flotte mennesker. Alt det beste ønskes alle i nye roller på veien. 

Annonse fra Obos-ligaen: